L O A D I N G . . .

 

HUIS- & RESERVERINGSREGELS PADELCLUB ROTTERDAM
VICTORIA / FEIJENOORD / TERBREGGE / VLAARDINGEN

Padelclub Rotterdam hanteert huis- & reserveringsregels om een bezoek aan en het sporten bij Padelclub Rotterdam zo plezierig en veilig mogelijk te maken en te houden voor al haar spelers, leden en bezoekers. Wanneer je gebruik maakt van de faciliteiten van Padelclub Rotterdam, ga je automatisch akkoord met onze huis- & reserveringsregels.


Reserveren

Baan reserveren

 1. Een reservering kan alleen worden gemaakt door een speler met een eigen account.
 2. Als je reserveert geef je op met wie je gaat spelen. Met de zoekfunctie kan je je medespeler(s) vinden, of je kiest voor de optie 'medespeler heeft geen account'.
 3. De speler die de reservering maakt, betaalt direct met i-DEAL, of met zijn abonnement.
 4. Padelclub Rotterdam kan je op de padel accommodatie vragen aan te tonen door legitimatie dat jij degene bent wie de baan heeft gereserveerd. Je mag niet onder de naam van iemand anders spelen. Hierop staat een boete van € 200,-.
 5. Je mag 10 tot 14 dagen vooruit reserveren.
 6. Speelduur moet minimaal 60 minuten zijn.

Clinics reserveren

Mail ons voor meer informatie op: info@padelclubrotterdam.nl

Lessen reserveren

De lessen worden gegeven door Padel-Only academy. Ga naar www.padelclubrotterdam.nl/trainingen of www.padel-only.nl en bekijk de mogelijkheden. 


Voorwaarde vaste baan reserveren

Volgt later


Prijzen

 1. De prijzen staan op de website en in het boekingssysteem
 2. Voordat je definitief reserveert is altijd de totaalprijs duidelijk in beeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 3. Alle prijzen zijn inclusief btw.
 4. Als je reserveert bij ons, krijg je daarvan een bevestiging per mail. (check je spambox als je deze niet hebt binnengekregen)

Betaling

 1. Pay and play: Betaling direct met I-DEAL.
 2. Clinics: betaling direct via ideal
 3. Lessen: via Padel-only

Annuleren

Baanreservering

Reserveringen kan je online in je account annuleren.

Hierbij gelden de volgende regels:
1. Een baanreservering kun je tot 24 uur van tevoren annuleren. Gemaakte kosten worden niet terugbetaald. Je krijgt in het geval van een tijdige annulering een krediet toegeschreven voor de volgende reservering.
2. Wordt een baanreservering minder dan 24 uur van tevoren geannuleerd dan krijg je geen geld of krediet terug. 
3. Indien de outdoor banen door weersomstandigheden (bv. regen of sneeuw) onbespeelbaar zijn, krijg je een krediet toegeschreven voor de volgende reservering. Neem hiervoor contact op met de servicedesk.

Clinic

In principe geldt: Bij 14 of meer dagen van tevoren: Dan krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan. Binnen 14 dagen: Dan krijg je geen geld terug. 

Lessen

Zie lesvoorwaarden op www.padel-only.nl


Rackethuur

Rackethuur: € 3,50 per speler per keer.
Maak je het racket kapot door onzorgvuldig gebruik dan betaal je € 35,-.
Breng je hem niet terug dan betaal je € 50,-.    


Reserveerregels

1. Deze regels hebben betrekking op de mogelijkheid om een baan te reserveren (via het internet).

2. Spelers mogen 10 a 14 dagen vooruit reserveren. Boekingen hebben een minimum van 60 minuten en een maximum van 90 a 120 minuten.

3. Inschrijving in het systeem houdt in dat de betreffende speler/deelnemer ermee akkoord gaat dat zijn/haar gegevens worden bewaard voor gebruik in de bedrijfsvoering van Padelclub Rotterdam. Lees voor meer informatie

4. Padelclub Rotterdam zal deze gegevens nooit op enige wijze aan derden ter beschikking stellen. Feitelijk bewaarder van de gegevens is i-Reservations b.v., dat moet worden beschouwd als uitvoerder van Padelclub Rotterdam, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees voor meer informatie Privacy beleid I-Reservations.

5. Gebruikers van Baanreserveren.nl worden spelers of deelnemers genoemd. Een reservering kan alleen worden gemaakt door een speler/deelnemer met een geldige inlogcode.

6. Om in te loggen, dient men een geldig e-mailadres te hebben. Dit e-mailadres wordt op het moment van inschrijven gecontroleerd op geldigheid.

7. Reserveringsrechten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
De mogelijkheid om via internet te boeken is géén recht maar een privilege dat onder omstandigheden kan worden ingetrokken, waaronder het niet nakomen van de financiële verplichtingen of misdragingen door de speler/deelnemer.

8. Spelers kunnen ‘lid’ of ‘gast' zijn. Een gast krijgt losse baanhuur in rekening gebracht, die hij/zij kan voldoen via de online betaalopties. Spelers met een lidmaatschap/ abonnement dat niet het gebruik van de te reserveren voorziening omvat, worden op dat onderdeel beschouwd als gast.

9. Een reserverende speler wordt geacht zijn medespeler op te geven. De speler kan daarbij gebruikmaken van een lijst van alle andere ingeschreven spelers, een lijstje van de mensen met wie hij of zij recent speelde, of door te kiezen voor de optie 'medespeler is geen lid'. In het laatste geval wordt de medespeler behandeld als gast en is de losse baanhuur van toepassing. De speler die de reservering maakt is verantwoordelijk voor het nakomen van het reglement met betrekking tot de betaling en eventuele annulering.

10. Spelers worden behandeld op grond van hun status op het moment van spelen. Loopt een lidmaatschap af tussen het moment van reserveren en het moment van spelen dan wordt een reservering niet geweigerd, maar wordt de betreffende speler beschouwd als 'gast' en is de losse baanhuur van toepassing, Speelt een lid met een gast dan krijgen beide hun eigen kosten in rekening gebracht.

11. Van elke reservering ontvangen speler/medespeler en deelnemer per e-mail een bevestiging. In deze bevestiging staan vermeld de gereserveerde faciliteit, dag en tijd en kosten.

12. Het is verplicht de betreffende baan te betreden met correct schoeisel. De schoonmaakkosten zullen in rekening worden gebracht aan de gebruiker van de baan wanneer dit niet het geval is.

13. Tijdens het gebruik van de faciliteiten bij Padelclub Rotterdam dient men met voorzichtigheid om te gaan met de eigendommen van Padelclub Rotterdam. Padelclub Rotterdam behoudt zich het recht om eventuele schade aan eigendommen in rekening te brengen.

14. Bij het handelen in strijd met bovenstaande regels kan de toegang tot het sportpark en het reserveringssysteem definitief worden ontzegd; dit uitsluitend ter beoordeling van Padelclub Rotterdam.

15. Alle sportactiviteiten en al het overig gebruik van de faciliteiten van Padelclub Rotterdam geschiedt geheel voor eigen risico. Dat geldt evenzeer in geval de speler/deelnemer een gebrek of beschadiging aan de faciliteiten constateert en desalniettemin ervan gebruik gaat maken.

16. Je wordt verondersteld je eventuele medische staat door te geven voordat je begint met welke training of activiteit dan ook bij Padelclub Rotterdam. Aangezien Padelclub Rotterdam niet over medische faciliteiten beschikt, raden we je ten zeerste aan een volledig doktersadvies en medische check in te winnen, voordat je aan welke sportactiviteit dan ook begint. Padelclub Rotterdam kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor welk ongeval dan ook als gevolg van deze medische staat, of enig ander medisch/gezondheid voorval.

17. Gedurende het bezoek bij Padelclub Rotterdam gelden ten alle tijden deze huis- & reserveringsregels.

18. Veel plezier gewenst!


Huisregels

1. Iedereen is welkom op Padelclub Rotterdam! Wel dient men zich aan de reglementen en de volgende gedragsregels te houden:

2. Behandel elkaar met respect. Niet hardop vloeken en/of schelden. Geen overlast veroorzaken

3. Padelclub Rotterdam is een rookvrije omgeving, op de locaties (binnen en buiten) is roken niet toegestaan.

4. Parkeren van auto’s uitsluitend op het parkeerterrein.

5. Fietsen uitsluitend buiten in de fietsenrekken stallen

6. Afval gelieve in de afvalbakken deponeren

7. Glaswerk op/rond de banen is niet toegestaan

8. Alvorens de padelbanen te betreden, dienen schoenen ontdaan te zijn van gravel of ander vuil.

9. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene de locaties betreden

10. Padelclub Rotterdam is niet aansprakelijk voor schade/ verlies/diefstal van persoonlijke eigendommen, noch voor persoonlijk letsel

11. Gedurende het bezoek aan de locaties van Padelclub Rotterdam gelden te aller tijden bovenstaande regels